Welcome to our site

welcome text --- Nam sed nisl justo. Duis ornare nulla at lectus varius sodales quis non eros. Proin sollicitudin tincidunt augue eu pharetra. Nulla nec magna mi, eget volutpat augue. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer tincidunt iaculis risus, non placerat arcu molestie in.

HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH......

Sunday, February 6, 2011




Assalamualaikum.. hahah aku dengan dok bangganya nak bagi tahu yg aku telah mengisi masa lapang sepanjang ari ini dengan menghadap cerita antu kak limah.. haha bukannya dvd tp di astro.. hahah riak tak aku.. kejadian ni bermula di pagi hari sedang dok boring tengok astro ni.. kuar la iklan Astro First pasal cter ni.. aku pun tekan la ch 480 pastu dia dok suh aku sms pulak.. sab baik ade kredit.. hahah after a few nminute dia reply balik pastu terus aku bukak ch 485... terkeluarlah cter hantu ni... harga untuk movie ni rm 15 hinggit untuk 2 hari kod.... emmm kira berbaloi la jugak.. sbb kalau tengok wayang pun dalam 11 hinggit btol tak... hahah bangga aku siot.. korang ade ke... ahahah

Sepanjang aku dok nengok cter ni asik glak je.. walau pun sometimes ade lawak yg tak berape nak lawak still aku dok tengok jugak.. untuk hari ni aku dah tengok 3 kali dah... hahah haha korang ade.... takde kan... bagi aku cter ni best tp lagi best kalau watak dalam zombi kampung pisang mcm Que Haidar dan Ac Mizal ade dalam cter ni.. tp why ar dorang takde.. cer citer cer citer... haha suka aku dengor ayat tu.. antara trademark yg menjadi ikutan budak opis aku....


lagi stu syabas la diucapkan kepada astro coz buat Astro First ni coz sedikit sebanyak dapat membantu industri tanah melayu... ye la sape nak sokong filem kita kalau bukan kita btol ke tidak?? sape setuju angkat tangan mcm saya...( ayat si usop si lembut tu..) hahah rasa nak tompor je muka dia tu hahahha.. lagi satu nya.. bagi peluang org yg malas tengok dekat panggong wayang tu...bagus ape.. elakkan maksiat ...btol ke tidak??? btol kan.. hahah... mesti bising kakak aku dapat bill astro tingi bulan ni... ade aku kisah... hahaahha.. emm ok lah kita jumpa next time ok bila aku rasa aku ade masa nak update la... salam....

1 comments:

NaDiAh yUsOf said...

azam, wah bahagia nye ko skrg ek.. hehe

Post a Comment